Fasta Botar Sjukdomar

Växtbaserad mat
Frisk och energigivande

Att bara äta och dricka frukt, grönsaker, ris, majs, bönor, potatis och omvänd osmosvatten, att sitta så sällan som möjligt och få gott om dagsljus förhindrar cancer. Att bara äta frukt och grönsaker innebär att du kan äta när du är hungrig. Ris, bönor, potatis och majs kan vara billiga häftklamrar i din kost som också får dig att känna dig mätt. Undvik att röka, äta salt, mejeri, kött, majssirap med hög fruktoshalt och all skräpmat. Fastans kraft har varit känd av många människor i minst tusentals år, inklusive romare, greker och hebreer. Enligt Bibeln skapade Elohim människor för att bara äta frukt och grönsaker (1 Mos 1:29, Daniel 1). Människor har länge känt att äta livsmedel är att föredra framför att äta livsmedel av död.

Fasta minimerar gifter i kroppen. Fasta i 25 dagar följt upp genom att öva den livsstil som nämns ovan reparerar tandhålor och botar cancer, liksom många andra sjukdomar. Kolla in The Science and Fine Art of Fasting av Herbert Shelton. För överviktiga människor kan fettsugkirurgi före en fasta vara nödvändig.

Att äta organiskt socker och organiskt natrium i frukt och grönsaker som kroppen snabbt kan bryta ner är hälsosamt och ger energi åt kroppen. Men att äta konstgjort socker och salt orsakar diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar och en mängd andra sjukdomar. Att konsumera toxiner uttorkar dig eftersom din kropp måste fästa vattenmolekyler till de giftiga molekylerna för att skydda dina organ. Detta försvagar ditt immunsystem och lägger till onödig vikt som tappar din kropp av energi. Flera grönsaker är bra källor till vitamin B12 och protein.

Tandhälsa är en viktig del av den allmänna hälsan. Att bara äta mat genom att dricka det i flytande form och tandtråd, skölja med munvatten och borsta tänderna med fluorfri tandkräm flera gånger om dagen och särskilt innan du går och lägger dig är det bästa sättet att skydda dina tänder. Att äta fast mat är bra, om än inte optimalt, om de andra ovannämnda åtgärderna vidtas. Om du sover med öppen mun, håller du luftfuktaren nära sängen och håller luften fuktig medan du sover och förhindrar att din mun torkar ut för mycket, så det är mindre troligt att du får tandhålor. Ett alternativ är att sova med stängd mun. Det kan vara nödvändigt att använda någon form av huvudutrustning för att uppnå detta.

Att rutinmässigt använda hyperbara kamrar för att läka snabbare är också mycket fördelaktigt för hälsan.